Muslimah
A L L A H' S
ABOUT ENTRY CHAT TWITER FACEBOOK ASK.FM TUTORIAL
Segmen : Contest Blog Gorgeous by Raraa
Apr 1, 2012 • 1.4.12 • 327 comments

\\Bismillahirrahmanirrahim// Seperti yang di tunggu-tunggu oleh para bloggerian . Hari ni dah start contest bersamaan 1 Februari - 1 April 2012 . Raraa buat contest ni untuk beri peluang kepada korang semua dapat 29 HADIAH bagi 29 PEMENANG yang lumayan dan 10 pemenang saguhati untuk blog review selama 1 bulan . Pemenang akan bertambah jika hadiah pun bertambah . Raraa post awal sikit eh sebab esok takut busy dengan sekolah . Korang dah boleh start ni hari .

Rasa-rasanya Raraa sendiri pun tak mampu beli hehe . Mampu tu mampu tapi kena kumpul duit sendiri lah kan . Betul tak ? Angguk-angguk geleng-geleng pula korang ni haha . Ok lah lets fly .


Syarat-syarat

  • Terbuka kepada follower Raraa . FOLLOW
  • Like Fanpage Raraa CLICK
  • Like blog ni dan klik semua icon cute ni 
  • Like & follow sponsor Here
  • Buat entry tentang Contest Blog Gorgeous by Raraa sertakan banner berlink & syarat 
  • Tag 3 buddies // pastikan mereka tahu
  • Letak link entry korang di  kotak komen Raraa yang cute ni hehe bukan tagboard taw





PASTFUTURE
MY WORDS;
17. Servant of Allah. Allah understand me more than I understand myself.YA ALLAH BERIKANLAH SARIRUZAHIRA 9A DALAM SPM 2013. Struggling to be a better mukminah. إن شاء الله ♥ - Don't focus on your problems. You won't find a solution. Focus on Allah. He is the solution. - Never give up. Great things take time. Put trust in Him and make doa'.

https://twitter.com/_ked__ http://instagram.com/anaservantallah |http://mujahidahraraa.tumblr.com http://ask.fm/raraahoney https://www.facebook.com/raraaxii
OTHERS;


scroll this box
>> Rindu Allah :')
date : NOW
at:10 am


>> Dapat template baru
date : 1hours ago
at:7am


>> Raraa sayang Allah
date : 12/12/12
at: 12pm


>> Menjadi anak solehah
date: 25/11/2012
at: 13.12pm
\

BLOG ARCHIVE;

  • Freebies Sidebar Title
  • Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin
  • Tri Fa Wardrobe 1st Anniversary Giveaway!
  • Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah
  • Cuti tapi homework belambak .
  • He takes my heart
  • Tutorial opening note picture in every entry
  • Tutorial change number of post on main page
  • Tutorial hidden and auto hide nav bar
  • Customize nav bar for classic template