Muslimah
A L L A H' S
ABOUT ENTRY CHAT TWITER FACEBOOK ASK.FM TUTORIAL
Segmen : Contest Blog Gorgeous by Raraa Ditutup
Apr 2, 2012 • 2.4.12 • 13 comments


Assalamualaikum , beri pahala kat korang ni hihi , jawab taw. okay secara rasminya contest blog gorgeous by Raraa telah ditutup . Takde dah yang boleh masuk , closed dah okay , pemenang akan raraa usaha dalam minggu depan , ramai ni join seramai 325 macam tu . So sekarang saya tengah up to date link-link korang semua . Bagi yang private blog tu maafkan saya , saya tak dapat menilai . Bagi yang takde link korang , sila komen erk :) tapi saya belum lagi buat , sabar bawa bertendang , tendang ? HAHA tak lawak

Okay nak cerita la sikit pasal kehidupan sekarang ni , macam-macam dugaan , Takpe Allah sayang Raraa tu je laa btw Raraa dapat tawaran pergi SM Abdul Rahaman Talib, Kuantan . Nak pergi ke tak ? Jauh pula tu , asrama tak dapat . Haii Buntu ni hm . Adoii dugaan kan ? Nanti la bila ada masa Raraa update lagi kay . Sekarang ni pun sibuk dengan homework . Papay




PASTFUTURE
MY WORDS;
17. Servant of Allah. Allah understand me more than I understand myself.YA ALLAH BERIKANLAH SARIRUZAHIRA 9A DALAM SPM 2013. Struggling to be a better mukminah. إن شاء الله ♥ - Don't focus on your problems. You won't find a solution. Focus on Allah. He is the solution. - Never give up. Great things take time. Put trust in Him and make doa'.

https://twitter.com/_ked__ http://instagram.com/anaservantallah |http://mujahidahraraa.tumblr.com http://ask.fm/raraahoney https://www.facebook.com/raraaxii
OTHERS;


scroll this box
>> Rindu Allah :')
date : NOW
at:10 am


>> Dapat template baru
date : 1hours ago
at:7am


>> Raraa sayang Allah
date : 12/12/12
at: 12pm


>> Menjadi anak solehah
date: 25/11/2012
at: 13.12pm
\

BLOG ARCHIVE;

  • Segmen : Contest Blog Gorgeous by Raraa
  • Freebies Sidebar Title
  • Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin
  • Tri Fa Wardrobe 1st Anniversary Giveaway!
  • Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah
  • Cuti tapi homework belambak .
  • He takes my heart
  • Tutorial opening note picture in every entry
  • Tutorial change number of post on main page
  • Tutorial hidden and auto hide nav bar